What-Women-Want stelt collecties samen met bloemen & planten voor bedrijven uit de sierteelt. Wij creëren onze moodboards zelf naar eigen inzicht en met advies van Trendlogic® . Deze moodboards zijn het uitgangspunt voor onze productontwikkeling en communicatie richting alle ketenpartijen uit de sierteelt sector.

 

Alles begint bij de kwekers van de sierteelt-producten. Steeds meer bloemen en planten worden ‘kant en klaar’ verkocht. Er wordt van de producent verwacht dat deze een juiste productcombinatie voorstelt aan de klant.

 

Hierbij worden we geholpen door een netwerk van creatieve leveranciers die de innovatie kunnen leveren op het gebied van potten, manden, displays en (transport)verpakking.

 

Wij helpen het verkoopteam van de kwekerij door te ondersteunen in productontwikkeling en communicatie. Op basis van onze eigen moodboards

stellen wij combinaties van producten samen en inspireren klanten met onze collecties. Door onze communicatie maken wij de artikelen beter zichtbaar in de huidige ‘digitale marktplaats’.

 

Maatwerk oplossingen

Naast de standaard collecties van What-Women-Want kunnen we, gezamenlijk met de ketenpartners, maatwerk samenstellen voor een betere uitstraling in het schap .Door ons netwerk van specialisten aan elkaar te verbinden bieden wij innovatie en/of inspiratie voor iedereen die met bloemen en planten bezig is. Meer eenheid en presentatie op het schap met focus op het resultaat.

 

Geïnspireerd worden?

Neem een kijkje bij onze collecties

Meer informatie? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.